Selecta Infratechniek: inmiddels een begrip

Het aanleggen van kabel- en leidingsystemen, zoals glasvezelnetwerken, is het specialisme van Selecta Infratechniek. Het in 2005 opgerichte bedrijf groeide in tien jaar uit tot een begrip in de wereld van grond- en straatwerken, en blijft zich ondanks de snelle ontwikkelingen continue ontwikkelen.

Bedrijfswagen SelectaHet bedrijf heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan met het management en de uitvoering van nationale en internationale projecten. Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk over een afstand van meer dan honderd kilometer draait het aannemersbedrijf zijn hand niet om. Ook het aansluiten van huishoudens en service bij storingen zijn diensten die door Selecta worden geleverd.

Selecta beschikt over alle kennis, knowhow, materialen en machines om werkzaamheden aan de grond en straat te verrichten. Veiligheid, gezondheid en milieu staan hoog in het vaandel bij het uitvoeren van het werk.

Van een klein bedrijf met drie medewerkers is Selecta uitgegroeid tot een aannemer met 250 werknemers en zo’n 500 man flexibel personeel. Zij leggen kabel- en leidingsystemen aan voor particulieren en zakelijke klanten.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, of ons bedrijf?